Sivukartta LVI Henri Grönroos

LEAKOMATIC VESIVUOTOVAHTI - MYYNTI, ASENNUS JA HUOLTO

Leakomaticilla on perustamisvuodesta 2002 lähtien ollut selvä tavoite: Estää käyttövesijärjestelmien vesivahingot!

Laitteet valmistetaan Suomessa Maarianhaminan tehtaalla. Kaikkien tuotteiden laatu testataan ennen pakkaamista ja jokasessa Leakomatic-sensorissa on sarjanumero, sekä tuotteen testauksen suorittaneen asentajan nimikirjaimet.

Leakomaticin venttiiliosa asennetaan heti vesimittarin jälkeen niin lähelle, kuin se käytännössä on mahdollista. Leakomaticin kolme vuototestiä analysoivat sensorin lähettämät signaalit ja tarkkailevat kiinteistön käyttövesijärjestelmää vuorokauden ympäri riippumatta siitä, oletko kotona vai et, sekä riippumatta veden käytöstä.Tämän ansiosta olet jatkuvasti tietoinen siitä, että kiinteistösi käyttövesijärjestelmä on tiivis.

Leakomatic M4i kotitalouksille: 

Laite valvoo käyttövesijärjestelmääsi vuorokauden ympäri ja mikäli se havaitsee ongelman, se lähettää hälytystiedot (push-viestinä ja/tai sähköpostina) mobiiliisi ja katkaisee tarvittaessa vedentulon. Hälytksen voit kuitata itse puhelimellasi ja vapauttaa kiinteistösi vedensaannin.

Leakoamtic M4i mahdollistaa vesivuotovahtisi etävalvonnan- ja hallinnan sekä tietokoneella, että kaikilla mobiililaitteilla.

Leakomatic M4i:n voit kytkeä kotisi Wifi-verkkoon, jonka jälkeen ohjaat laitetta helppokäyttöisellä Leakomatic Cloud applikaatiolla. Applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta ja App Storesta. Sovellus mahdollistaa sen, että vesivuotovahtia ja sen asetuksia voidaan seurata ja ohjata etänä milloin vain ja mistä päin maailmaa tahansa.

Leakomatic Cloud palvelu toimii myös selaimella ja laitetta voi myöskin ohjata paikallisesti laitteen mukana tulevalla näyttöyksiköllä. Lisätietoja Leakomatic Cloudista löydät täältä.

Hinta: 995 euroa(sis.alv 24%).          

Pakkaus sisältää

* Venttiiliyksikkö

*Leakomatic M4i näyttöyksikkö (kieliasetukset: suomi, ruotsi, englanti)

*Kaapelit venttiili- ja ohjausyksikön välille (n.2m)

*Muuntaja

*Takaiskuventtiili ja lianerotin

M4i esite.pdf  

Leakomatic M4i päivityspaketti: 

M4i päivityspaketti on tarkoitettu vanhan mallisen Leakomaticin omistajille. Paketti sisältää M4i näytön, anturikaapelin ja magneettiventtiilikaapelin. Hinta 189€ (alv.24%) ei sisällä asennusta.

    

Leakomatic Pro 1 sarja taloyhtiöille ja yrityksille:

Pro 1 sarja on tarkoitettu suurien kiinteistöjen käyttövesiputkien valvontaan. Pro 1 sarjaan saa Leakomatic Cloud palvelun 20€/kk ja asiakastilin, jolla saa hallittua Leakomaticia etänä, esim: kiinteistöhuoltoyhtiölle suoraan. Laite vaatii WLAN yhteyden. Asiakastiliin saa lisättyä käyttäjiä rajattomasti!

Pro 1 esite.pdf

Pro 1 Cloud esite.pdf     

Koko:

DN 20: Hinta 1490€ (alv 0%)

DN 25: Hinta 1545€ (alv 0%)

DN 32: Hinta 1779€ (alv 0%)

DN 40: Hinta 1900€ (alv 0%)

DN 50: Hinta 1932€ (alv 0%)

 Asennus ei sisälly hintoihin ja määräytyy asennuspaikan vaativuuden mukaan

Leakomatic Cloud: 

Leakomatic Cloud on pilvipalvelu-pohjainen ohjausjärjestelmä M4i ja Pro1-sarjan vesivuotovahdeille.

Leakomatic Cloud -pilvipalvelu mahdollistaa järjestelmän etävalvonnan- ja hallinnan sekä tietokoneella, että kaikilla mobiililaitteilla. Hälytysviestit tulevat käyttäjän valitsemiin laitteisiin (älypuhelin, tietokone, tabletti) halutussa muodossa (push-viestinä tai sähköpostina) ja tarvittaessa useammallle vastaanottajalle, kuten kaikille perheenjäsenille, naapureille, huoltoliikkeelle tai isännöitsijälle. Käyttäjä voi kuitata hälytyksen mobiililaitteestaaj ja vapauttaa kiinteistön vedensaannin.

Pilvipalvelun kautta voi myös seurata kiinteistönsä käyttövesiputkiston vedenvirtauksia graafisessa aikajana-muodossa. Ohjelma kirjaa myös automaattisesti kaikki hälytystyypit tapahtumalokiin myöhempää tarkastelua varten. Vesivuotovahdin kaikki asetukset voidaan myös muokata etänä sovelluksen avulla.

Cloud-For-Professionals.pdf     

 

  leakomatic 

Tilaa ilmainen Leakomatic asennus arvio kotiisi tästä!

 

© 2015 - 2016 Putkityöt Grönroos